Ydelser

Tag

Mangler du nyt tag over hovedet? Så kan Klaus Vorret med garanti hjælpe dig med et nyt tag! Vi er eksperter indenfor tagarbejde og leverer alle former for tagbelægning. Hos os er du sikret et nyt tag til din bolig af høj kvalitet og det helt rigtige tag til dig og dine behov. Kontakt os i dag og vi finder sammen den bedste tagløsning, der passer til lige netop din bolig.

 

Vinduesudskiftning

Har du brug for nye vinduer, eller trænger dine gamle til udskiftning? Vi hjælper dig med den helt rigtige løsning. Hos Klaus Vorret har vi stor erfaring med både udskiftning af vinduer, og har dine vinduer brug for renovering, kan vi også sagtens løse det. Vi udfører altid godt håndværk, og du kan trygt overlade dit næste vinduesprojekt i vores hænder. Kontakt os i dag – så finder vi ud af den bedste løsning.

 

Renovering

Har din bolig brug for en kærlig hånd, er Klaus Vorret også den helt rigtige samarbejdspartner til den opgave. Vi udfører professionel renovering af din bolig og stopper først, når du er helt tilfreds med resultatet. Hos Klaus Vorret har vi den nødvendige ekspertise og stor erfaring med at udføre renoveringsarbejde af enhver art og omfang. Kontakt os i dag og din bolig vil snart skinne som ny igen.

 

Nybygning & Tilbygning

Drømmer du om et nyt hus eller en ny flot tilbygning? Vi står klar til at hjælpe dig! Vi har en bred erfaring med byggeprojekter, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med både:

  • Nybygning af din bolig
  • Renovering af din bolig
  • Tilbygning eller ombygning af din bolig

Skal din næste boligdrøm gå i opfyldelse? Så tøv ikke med at kontakte os. Sammen lægger vi en plan for dit byggeprojekt.

 

Andet

Vi udfører alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde, hvor kvalitet, service og godt håndværk går hånd i hånd. Vi har base i Bording, men udfører landsdækkende opgaver hurtigt og effektivt. Hos os er du sikret en trofast byggepartner, der udfører alt tænkeligt byggehåndværk. Vi har en passion for godt håndværk, og glade og tilfredse kunder er i højeste prioritet. Hos Klaus Vorret vil vi gerne være din foretrukne byggepartner.

 

Få et uforpligtende tilbud

- Vi løser opgaver i hele Jylland